Rachel's blog

logo_bijzondere_catering_400x400.jpg
rachel_bon_appetit_400x400.jpg

De Geneughten

Zien is beleven... Wij heten u dan ook met trots van harte welkom in onze nieuwe winkel, gevestigd in Someren-Eind aan de Nieuwendijk 2. Voor iedere klant staan wij garant in de ruimste zin van het woord. Ons karakteristieke winkelpand met een oppervlakte van maar liefst 550 m2 biedt u de gelegenheid binnen ons assortiment op zoek te gaan naar het ultieme genot voor uzelf of voor een ander.

stoofpotje 02 800x650Het is altijd lekker om zelf een stoofpotje te maken. Zeker niet moeilijk en de beloning achteraf is enorm.
Vooral als u het stoofpotje kunt maken met een lokaal gebrouwen biertje. De Geneughten, ECHT BIER DES LEVENS.
In het biertje zit een zuurtje waardoor het uitstekend te gebruiken is voor stoofvlees. Dat zure heeft stoofvlees nodig om te garen.

Wat heeft u nodig:
750 gr. riblappen | 2 uien | 60 gr. braadboter | 1 blikje tomatenpuree | 1 eetl. azijn* | 2 laurierblaadjes |1 eetl. bloem | 1 flesje bier De Geneughten | zout & versgemalen peper | 1 eetl. mosterd | 1 tl. Tabasco | 1 teentje knoflook fijngesneden
*Zelf gebruik ik altijd Appelstroop Edik.

Snijd de uien in ringen en snijd de riblappen, sucadelappen kan ook in grove stukken.
Bak het vlees in de boter aan en voeg de uien en knoflook toe. Strooi er snel genoeg de bloem over en blijf met een houten spatel in de pan het vlees in beweging houden.
Voeg nu eventueel een fijngesneden wortel toe. Doe de tomatenpuree erbij en laat deze 1 minuut ontzuren.
Daarna alle overige ingrediënten. Ben niet te zuinig met zout en peper.
Laat alles ruim 3 uur pruttelen voor het beste resultaat en verwijder de laurierblaadjes.
Nog even proeven of er nog zout en peper bij mag.

stoofpotje 01 800x435

Bon Appetit!

...

Dat is een ontzettend leuk idee. U nodigt leuke vrienden uit en organiseert bij u thuis een High Wine met de lekkerste wijnen van De Geneugten en de lekkerste hapjes van Bijzondere Catering, allebei gevestigd in Someren-Eind.

Wat een top combinatie!
Wij komen de wijn en de hapjes aan huis bezorgen in mooie stapelbare bakken die u makkelijk in de koelkast kunt bewaren voor de avond. Op de avond zelf hoeft u alleen maar de wijn te schenken en de hapjes op een leuke tapasplank te presenteren.

Basic-Trendy & Luxe hapjes
Er komt een variatie aan hapjes voorbij die passen bij de rode en de witte wijnen. Voor deze avond hebben wij gekozen voor een heerlijke Pinot Grigio en een heerlijke rode Bardolino uit Italië.

rachel 3Gewaardeerd met 90 punten & heerlijk betaalbaar
De Bardolino Le Blanche Di San Lorenzo komt uit het gebied rondom Verona. De vulkanische bodem staat bekend om zijn vruchtbaarheid en is een uitstekende voedingsbodem voor de beste wijnen van Italië. In dit gebied groeit het breedste scala van druivensoorten van heel Italië en deze brengen de beste DOC wijnen voort. De lijn "Le Origini" is een verzameling van typische wijnen uit Verona. Het drinken van de wijnen uit deze lijn is een ideale manier om de DOC wijnen van dit unieke gebied te ervaren.

 

 

 

Een kleine impressie van de hapjes van Bijzondere Catering

catering 01catering 02

...

Champagne-ontbijt voor een 18-jarige

Dat is een ontzettend leuk idee. De dag dat uw tiener 18 jaar wordt en voor de eerste keer legaal alcohol mag drinken geeft u als cadeau een champagne ontbijt. Bon Appetit kan dat voor u verzorgen. Heeft u iets te vieren, dan zijn bubbels onmisbaar. Een heel geschikt alternatief voor rosé champagne is mousserende Italiaanse rosé wijn. Rosé prosecco is fris, zeer fruitig en heeft een aangename bubbel..

rachel 1Spumante Rosé van De Geneughten

En toen was er roze Prosecco! Wat een uitvinding en wat bijzonder lekker. Ook erg aantrekkelijk geprijsd voor de kwaliteit, een leuke bijkomstigheid in deze tijden. Hij barst van het fruit en heeft een aangename bubbel. Dat komt omdat bij een Spumante de tweede gisting op de fles plaats vindt.

Champagne-ontbijt van Bon Appetit

rachel 2

...

De Geneughten

Wijnen - Speciaalbieren
Promotie- en Decoratieartikelen
Nieuwendijk 2
5712 EM Someren-Eind
0493-473496
info@degeneughten.nl

Openingstijden

zondag
gesloten
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00