High Wine bij u thuis

Dat is een ontzettend leuk idee. U nodigt leuke vrienden uit en organiseert bij u thuis een High Wine met de lekkerste wijnen van De Geneugten en de lekkerste hapjes van Bijzondere Catering, allebei gevestigd in Someren-Eind.

Wat een top combinatie!
Wij komen de wijn en de hapjes aan huis bezorgen in mooie stapelbare bakken die u makkelijk in de koelkast kunt bewaren voor de avond. Op de avond zelf hoeft u alleen maar de wijn te schenken en de hapjes op een leuke tapasplank te presenteren.

Basic-Trendy & Luxe hapjes
Er komt een variatie aan hapjes voorbij die passen bij de rode en de witte wijnen. Voor deze avond hebben wij gekozen voor een heerlijke Pinot Grigio en een heerlijke rode Bardolino uit Italië.

rachel 3Gewaardeerd met 90 punten & heerlijk betaalbaar
De Bardolino Le Blanche Di San Lorenzo komt uit het gebied rondom Verona. De vulkanische bodem staat bekend om zijn vruchtbaarheid en is een uitstekende voedingsbodem voor de beste wijnen van Italië. In dit gebied groeit het breedste scala van druivensoorten van heel Italië en deze brengen de beste DOC wijnen voort. De lijn "Le Origini" is een verzameling van typische wijnen uit Verona. Het drinken van de wijnen uit deze lijn is een ideale manier om de DOC wijnen van dit unieke gebied te ervaren.

 

 

 

Een kleine impressie van de hapjes van Bijzondere Catering

catering 01catering 02

De Geneughten

Wijnen - Speciaalbieren
Promotie- en Decoratieartikelen
Nieuwendijk 2
5712 EM Someren-Eind
0493-473496
info@degeneughten.nl

Openingstijden

zondag
gesloten
maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00