Horeca

Horeca

De Geneughten is de vertrouwde wijnleverancier van restaurants en eetcafés in Someren en wijde omgeving. Omdat wij de wijnen rechtstreeks van de wijnproducenten importeren kunnen wij een zeer scherpe prijs en top kwaliteit leveren. Wij kunnen direct uit voorraad leveren. Ook buiten de normale openingstijden! 

Erg verleidelijk voor de wijnliefhebbers is een buffet dat vol staat met heerlijke wijnen die de gasten zelf allemaal mogen inschenken en proeven! Is het niet heerlijk om lekker ontspannen met een door u zelf uitgezochte wijn te relaxen? Dit staat garant voor een sfeer welke informeel en gemoedelijk is, waarbij uw gasten al snel in de benen komen en uw feest een levendig evenement wordt! We kunnen een mooie selectie van wijnen samenstellen uit verschillende landen of streken van verschillende soorten druiven en in verschillende prijsklassen. Vanaf € 17,50 per persoon al een mooie selectie wijnen. Proef de passie en proef het temperament in de wijn. Elke gelegenheid die reden geeft voor een feestje is perfect voor ons wijnbuffet. Bijvoorbeeld een introductie, opening, verjaardag, huwelijk, promotie, modeshows, kerstborrels, nieuwjaarsborrels, bedrijfsborrels, etc. De gasten krijgen op deze manier informeel meer kennis van gastronomisch genieten van wijn.

SNELLE LEVERING

Wij zijn geen bedrijf dat na 18:00 al het werk neerlegt maar gaan door als de klant ons nodig heeft voor bijvoorbeeld een spoedlevering.

 

PERSOONLIJK ADVIES

Wij proberen de klant zoveel mogelijk te helpen of mee te denken met het
promoten van de gewenste service, we komen met eigen ideeën en proberen
samen met de klant een zo goed mogelijk eindresultaat te leveren.

 

UW EIGEN WIJNKAART
Wij ontwerpen en maken op aanvraag uw eigen wijnkaart, u selecteert de wijnen en levert alle benodigde info, wij doen de rest! Creëer een professionelere uitstraling voor uw gasten, het verschil is snel merkbaar.

 

WIJ ZETTEN U OP DE KAART
Met onze ervaring in de online marketing, helpen wij u ook met het bereiken van meer potentiele klanten op het internet. Breidt uw zaak uit! Ook hier denken wij graag met u mee.