Kerstpakketten

De Geneughten is al diverse jaren actief in de kerstpakketten. Hierin ligt onze focus voornamelijk op de lokale ondernemers. Het persoonlijke contact dat wij hebben met onze klanten is voor ons een grote motivatie om dit te doen. Met een jong, gezellig en enthousiast team proberen wij voor iedereen en passend pakket te maken.

Onze kracht ligt hierbij dat de klant in onze showroom het gehele pakket samen kan stellen. Er zijn bij De Geneughten dus geen limieten en alles is mogelijk! Samen met de klant stellen wij dus in de showroom een eigen pakket samen.

 

Diversificatie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment aan kerstpakketten. Met ons gespecialiseerd team wordt er binnen ieder budget een passend kerstpakket samengesteld. Hierbij heeft u dus de mogelijkheid om uw eigen kerstpakket samen te stellen. Binnen ons assortiment is te kiezen uit meer dan 250 foodproducten, 75+ bieren, 50+ wijnen en 50+ outdoor producten!

 

Personalisatie

Personaliseer je geschenk! Maak je geschenk nog persoonlijker door gebruik te maken van de personalisatie opties. Bij De Geneughten is het namelijk mogelijk om bij ieder pakket een gepersonaliseerde boodschap toe te voegen. Daarnaast kunt u onze wijnkisten ook nog laten graveren of bedrukken met uw logo of tekst.