Kerstpakketten

De Geneughten is al diverse jaren actief in het samenstellen van kerstpakketten en relatiegeschenken. Door ons gespecialiseerde team wordt er binnen ieder budget een passend pakket gemaakt. Geschenken op afstand direct naar de afnemer leveren is een specialisme waar wij al vele goede recensies in mochten ontvangen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij erg flexibel en kunnen wij uw zorgen volledig uit handen nemen. Persoonlijk contact met klanten geeft ons energie en staat bij ons dan ook voorop!

Onze kracht ligt hierbij dat de klant in onze showroom het gehele pakket samen kan stellen. Er zijn bij De Geneughten dus geen limieten en alles is mogelijk! Samen met de klant stellen wij dus in de showroom een eigen pakket samen.

Specialisatie

Door ons grote aanbod in verschillende categorieën kunnen wij zeer diverse pakketten creëren. U kunt kiezen uit diverse wijnen, speciaalbieren en alcoholvrije dranken.

Naast deze producten bieden wij ook de mogelijkheid om foodproducten en non-food producten in uw pakket te selecteren. Tot slot hebben wij verschillende mogelijkheden voor de verpakking. Een stijlvolle kerstdoos, een picknickmand of een wijnkist. Kortom, een ruim assortiment om een uniek en sfeervol kerstpakket mee samen te stellen.

Personalisatie

Maak uw kerstpakket nog specialer door het te personaliseren.

Een gepersonaliseerd kerstpakket zorgt ervoor dat uw werknemers of klanten u altijd blijven herinneren. Voor het personaliseren zijn verschillende mogelijkheden.

Zo kunt u uw pakket bijvoorbeeld graveren met een naam, logo of een leuke tekst. Ook kunt u een gepersonaliseerde boodschap aan uw kerstpakket toevoegen. Zo kunt u op een gepersonaliseerde wijze uw werknemers of klanten bedanken!

Voor meer informatie over het personaliseren van uw kerstpakket kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Hier kunt u alles bekijken en u laten adviseren.

Liever online bestellen? Dat kan op onze webshop wijnengeschenken.nl!