Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken

Als u écht een origineel een stijlvol kerstpakket wil geven aan uw medewerkers of relaties, helpen wij u graag. Met een kerstpakket van ons laat u niet alleen uw waardering blijken maar geeft u ook de ultieme beleving cadeau.

Wij zijn groots in meedenken met persoonlijke aandacht voor ieder geschenk. Wij ontmoeten u graag in onze showroom om het meest verrassende kerstpakket samen met u samen te stellen.

Showroom

In onze showroom presenteren wij een grote collectie originele kerstpakketten & hippe cadeau artikelen in diverse stijlen. Wilt u een pakket met een bepaald thema of een pakket op kleur? Geen probleem. Het kan zo persoonlijk en op maat als u wilt. Zo krijgt u precies het pakket dat perfect bij de ontvanger past.

Personaliseren

Een persoonlijke touch maakt uw kerstpakket extra bijzonder. Bij De Geneughten bieden we de mogelijkheid om zowel de producten als de verpakking te personaliseren met uw bedrijfslogo. Met diverse technieken zoals druk, laser en gravering creëren we een uniek geschenk. U kunt zelfs kiezen voor uw eigen bier, voorzien van een persoonlijk etiket.

Kerstpakket zelf geheel naar wens samenstellen

Bezorging

Wij bezorgen de eindejaarsgeschenken op het adres van uw medewerkers en relaties of centraal op uw bedrijfsadres. Afhankelijk van de gekozen verpakking overleggen we de mogelijkheden van bezorging.

Omdat wij graag uitgebreid de tijd voor u nemen, vinden we het fijn als u een afspraak maakt. We verwelkomen u graag onder het genot van een hapje & drankje. Onze showroom is te bezoeken op werkdagen van 10.00 -17.00 uur. Komt u liever op een avond of in het weekend? Geen probleem, laat het ons weten.

Bekijk een aantal voorbeelden van onze kerstpakketten hier.

Of neem een kijkje in onze brochure voor de Kerstpakketten & Eindejaarsgeschenken van dit jaar!
Tip klik op de afbeelding!

Brochure Kerstpakketten en Eindejaarsgeschenken

WKR (werkkostenregeling)

De WKR (werkkostenregeling) is dit jaar van 1,7% naar 3.0% van de loonsom gegaan. Dit betekent dat werkgevers meer mogen uitgeven aan o.a. kerstpakketten.

Bekijk het onderstaande filmpje om meer te weten te komen over onze werkwijze en om een glimp op te vangen van onze prachtige showroom.


  • Deel deze pagina: