Relatiegeschenken.jpg

Bij de Geneughten onderscheiden we ons op het gebied van originele, trendy en duurzame relatiegeschenken. We zijn altijd op zoek naar de leukste, meest verrassende relatiegeschenken om aan ons assortiment toe te voegen.

U kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het. En het mooiste is dat we het helemaal persoonlijk maken voor u. Een klant, werknemer of relatie voelt zich toch nét meer gewaardeerd als ze zien dat er oprechte zorg is besteed aan hun geschenk. Dat stukje extra aandacht is onze specialiteit.

Personaliseren

Al onze relatiegeschenken zijn naar wens te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een pakkende tekst. Dit is mogelijk in alle oplages. We bedrukken naar wens de verpakking ook om het helemaal af te maken.

Wij adviseren u graag om een passend geschenk te vinden dat helemaal past bij uw bedrijf, relaties of evenement.

Houtproducten graveren

In onze eigen graveerstudio kunnen we alles dat van hout is helemaal persoonlijk maken met een ontwerp naar uw keuze. Onze ontwerper vertaalt uw wensen op allerlei verschillende promotionele houtproducten. Van wijnkistjes tot borrelplanken en theeboxen. Eigenlijk alle houtproducten kunnen wij naar wens graveren. Van een leuke quote of typische uitspraak van iemand tot bedrijfslogo’s of de namen van degene die het product cadeau geven, alles is mogelijk.

Meedenken

Weet u echt niet meer met welke relatiegeschenk u nu weer aan kunt komen? Wij denken graag met u mee. Onze ervaring in de branche en liefde voor geschenken en beleving brengen we graag op u over en samen komen we zeker op het perfecte relatiegeschenk uit.

Aanbod

Bekijk ons assortiment relatiegeschenken hier.


  • Deel deze pagina: