Groothandel

De Geneughten is ook al jaren bekend in Nederland als de leverancier voor kerstpakket Nederland m.b.t. speciale bieren, wijnen en artikelen zoals wijnkisten en picknickartikelen.

Wij laten onze spraakmakende collecties zien in onze showroom en diverse vakbeurzen. We zijn ook lid van van diverse vakorganisaties voor u een gerustellende gedachte.

De “GéPéBé” is dé ontmoetingsplaats van leveranciers van food en non food producten voor de samenstellers van kerst- en geschenkpakketten. Op de “GéPéBé” kunnen de samenstellers van kerstpakketten inspiratie opdoen uit de variëteit van de aangeboden assortimenten en hun collectie voor het komend kerstseizoen selecteren. De exposanten zijn betrouwbare toeleveranciers (zowel voor food als voor non food) voor de kerstpakkettensamenstellers met doorgaans veel ervaring in deze specifieke markt.

De coöperatieve vereniging ‘WGDP’ is de verantwoordelijke organisator van de geschenkpakkettenbeurs “GéPéBé” die jaarlijks in het voorjaar in het Autotron Rosmalen (NL) wordt gehouden. Dit gezamenlijke initiatief is al meer dan 30 jaar een succes, mede door de informele wijze waarop leveranciers vóór en samenstellers ván kerstpakketten met elkaar omgaan.


  • Deel deze pagina: