Over Ons De Geneughten

Welkom bij De Geneughten. Uw partner voor al uw geefmomenten. Dé plek waar de geneugtes des levens centraal staan en waar u altijd het juiste geschenk vindt voor uw relaties. Of het nu gaat om kerstpakketten, bier-of wijn geschenken of originele en persoonlijke give-aways voor op een beurs, wij kunnen het leveren.

Onze webshop geeft al een goed beeld van wat we voor u kunnen beteken maar de sky is the limit en wij denken graag met u mee. In onze showroom van ruim 500m2 laat u zich inspireren tot de mooiste geschenken. Want iets geven aan de mensen die privé of zakelijk belangrijk voor u zijn, is het mooiste dat er is, toch?!

   

Persoonlijke geschenken

Wij geloven dat alles draait om beleving. Je geeft niet gewoon een cadeau maar je brengt een gevoel over. En dat gevoel wordt alleen maar benadrukt als het ook nog gepersonaliseerd is.

Bier- en wijngeschenken zijn onze paradepaardjes. Hierin zijn wij echt specialist. Maar ook in de eindejaarsgeschenken, pakketten en promotionele artikelen zijn de mogelijkheden eindeloos. En dit alles kunnen we snel en netjes samenstellen met uw bedrijfslogo, motto of naam erop.

Bij De Geneughten staan persoonlijke service en een professionele aanpak voorop en die komen samen in een inspirerende omgeving.

Vanuit passie

De Geneughten is een echt familiebedrijf dat klein begonnen is inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf waar we trots op zijn. Vooral omdat we de persoonlijke service nooit uit het oog zijn verloren en wij het een groot geschenk vinden als u als klant tevreden bent. Wij bouwen graag aan duurzame relaties met onze klanten en gaan daarvoor net een stap verder.

Bij ons kunt u terecht voor artikelen die vreugde en plezier brengen. Onze winkel in het hart van Someren-Eind ademt de sfeer die wij graag willen meegeven. Vanuit onze passie voor het bourgondische leven ondernemen wij iedere dag met grote aandacht voor u als klant en onderscheiden we ons altijd met de allermooiste producten. 

Onze liefde voor bijzondere wijnen en speciaalbieren heeft geleid tot een uniek assortiment. Afkomstig van top wijnhuizen en microbrouwerijen, zijn deze dranken een prachtige basis voor een geschenk met uitstraling. Wij kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit. De speciaalbieren worden zelfs exclusief door De Geneughten aangeboden.

        

Onze missie

Wij gaan voor de ultieme beleving en voor het compleet ontzorgen van u als ondernemer op alle momenten van het jaar. Dus niet alleen voor de kerstpakketten of om de jubilaris in het zonnetjes te zetten. Maar ook voor uw beursmaterialen, promotiemateriaal en alle andere momenten in het jaar dat u iets weg te geven hebt. Wij zijn specialist in het doorgeven van een gevoel van plezier en waardering.

Ook geven wij onze kennis en passie graag door. Als Erkend Leerbedrijf helpen we graag jonge mensen hun eerste stappen te zetten in de wereld van de geschenken.

Wij geven u eerlijk en deskundig advies en besteden extra veel aandacht aan de afwerking. Zo helpen wij u bij uw keuze of pakketsamenstelling, geven wij informatie over de producten – van productie tot consumptie – en pakken wij het geschenk toepasselijk en stijlvol voor u in. Wij gaan alleen voor maximale klanttevredenheid.

Hoe het begon

Sharon & Mario Kanters

In 2008 namen wij, Mario & Sharon Kanters, een mini-onderneming over van een paar studenten die hadden onderzocht dat er wel markt was voor het kisten van wijn en versturen als relatiegeschenk. Masha International was geboren en begon met één flesje wijn in een kistje. Door de sterk groeiende online markt, groeide ook het assortiment en ontstond de webshop Wijnengeschenken.nl. Later volgen wijnkistjes.nl, picknickmand.nl, bierdirect.com en diverse Belgische en Duitse webshops.

Sinds de oprichting hebben we een aantal pittige tegenslagen te verwerken gekregen. Eerst gooide de crisis roet in het eten. Bij veel bedrijven werd er gesneden in de budgetten voor de eindejaarsgeschenken. Maar we gaven niet op. Naast het bourgondische hebben wij als echte Brabanders namelijk ook volharding meegekregen. Door met onze webshops andere segmenten te gaan aanspreken maakte het bedrijf weer een groei door.

In 2016 volgt nog een grote klap. Een hevige hagelstorm treft het bedrijf en we raken de loods en een groot deel van onze voorraad kwijt.

Hoe het gaat

Doorpakkers als we zijn openen we een klein jaar hierna De Geneughten, de huidige prachtige winkel & showroom. Zo werken we er iedere dag nog met heel veel plezier aan om de geneugten van het leven bereikbaar te maken voor onze klanten en om grote en kleine bedrijven te helpen met het geven van originele en persoonlijke geschenken aan hun relaties.

Waardering

Zoals uw relaties u zullen waarderen vanwege de bijzondere geschenken, zo waarderen onze klanten ons ook. Vanwege onze service en persoonlijke aanpak. Dit blijkt uit het gemiddelde rapportcijfer van een 9 dat onze klanten ons geven op onze verschillende webshops.

Certificering

Voor u is het ook fijn om te weten dat u risicoloos zaken met ons doet. Wij zijn in het bezit van een Webshop keurmerk dat u garandeert dat alles altijd netjes wordt afgehandeld. Ook zijn wij in het bezit van een vergunning voor het importeren van bieren en wijnen. Deze vergunning wordt maar beperkt door de overheid toegekend.


  • Deel deze pagina: