Over Ons De Geneughten

Welkom bij De Geneughten, uw partner voor alle geefmomenten. Hier staan de geneugten des levens centraal en vindt u altijd het perfecte geschenk voor uw relaties. Of het nu gaat om kerstpakketten, bier- en wijngeschenken, of originele en persoonlijke give-aways voor beurzen, wij hebben het in huis.

Onze webshop biedt al een goed beeld van wat we voor u kunnen betekenen, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. We denken graag met u mee. In onze ruime showroom van 500m2 kunt u zich laten inspireren door de mooiste geschenken. Iets geven aan de mensen die privé of zakelijk belangrijk voor u zijn, is immers het mooiste wat er is, toch?

   

Persoonlijke geschenken

Wij geloven dat alles draait om beleving. Het gaat niet alleen om het geven van een cadeau, maar om het overbrengen van een gevoel. En dat gevoel wordt nog sterker wanneer het geschenk gepersonaliseerd is.

Bier- en wijngeschenken zijn onze paradepaardjes; hierin zijn wij echte specialisten. Maar ook voor eindejaarsgeschenken, pakketten en promotionele artikelen bieden we eindeloze mogelijkheden. Alles kunnen we snel en zorgvuldig samenstellen, compleet met uw bedrijfslogo, motto of naam erop.

Bij De Geneughten staan persoonlijke service en een professionele aanpak voorop, samenkomend in een inspirerende omgeving.

Vanuit passie

De Geneughten is een echt familiebedrijf dat klein begon en inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf waar we trots op zijn. Vooral omdat we onze persoonlijke service nooit uit het oog hebben verloren en het als een groot geschenk beschouwen wanneer onze klanten tevreden zijn. We bouwen graag aan duurzame relaties met onze klanten en gaan daarvoor net een stap verder.

Bij ons vindt u artikelen die vreugde en plezier brengen. Onze winkel in het hart van Someren-Eind ademt de sfeer die wij graag willen overbrengen. Vanuit onze passie voor het bourgondische leven ondernemen wij iedere dag met grote aandacht voor u als klant en onderscheiden we ons altijd met de mooiste producten.

        

Onze missie

Wij streven naar de ultieme beleving en het volledig ontzorgen van u als ondernemer gedurende het hele jaar. Niet alleen voor kerstpakketten of om een jubilaris in het zonnetje te zetten, maar ook voor uw beursmaterialen, promotiemateriaal en alle andere momenten dat u iets wilt weggeven. Wij zijn specialisten in het overbrengen van een gevoel van plezier en waardering.

Daarnaast delen we graag onze kennis en passie. Als Erkend Leerbedrijf helpen we jonge mensen graag hun eerste stappen te zetten in de wereld van geschenken.

We bieden eerlijk en deskundig advies en besteden extra veel aandacht aan de afwerking. We helpen u bij uw keuze of pakketsamenstelling, geven uitgebreide informatie over de producten – van productie tot consumptie – en pakken de geschenken toepasselijk en stijlvol in. Wij gaan altijd voor maximale klanttevredenheid.

Hoe het begon

Sharon & Mario Kanters

In 2008 namen wij, Mario & Sharon Kanters, een mini-onderneming over van studenten die hadden ontdekt dat er markt was voor het verpakken en versturen van wijn als relatiegeschenk. Zo werd Masha International geboren, beginnend met één flesje wijn in een kistje. Door de sterk groeiende online markt breidde het assortiment zich snel uit en ontstond de webshop Wijnengeschenken.nl. Later volgden wijnkistjes.nl, picknickmand.nl, bierdirect.com en diverse Belgische en Duitse webshops.

Sinds de oprichting hebben we een aantal pittige tegenslagen moeten verwerken. Eerst gooide de crisis roet in het eten, waardoor veel bedrijven hun budgetten voor eindejaarsgeschenken moesten terugschroeven. Maar wij gaven niet op. Als echte Brabanders hebben we naast ons bourgondische karakter ook volharding meegekregen. Door met onze webshops andere segmenten aan te spreken, maakte het bedrijf weer een groei door.

In 2016 werden we opnieuw getroffen, dit keer door een hevige hagelstorm die onze loods en een groot deel van onze voorraad verwoestte.

Hoe het gaat

Doorpakkers als we zijn, openden we een klein jaar later De Geneughten, de prachtige winkel en showroom die we nu hebben. Met veel plezier werken we er elke dag aan om de geneugten van het leven te verpakken als cadeau voor onze klanten. We genieten ervan om grote en kleine bedrijven te helpen met het geven van originele en persoonlijke geschenken aan hun relaties. Daarnaast zijn onze webshops wijnengeschenken.nl en picknickmand.nl nog steeds een vast onderdeel van onze onderneming.

Waardering

Net zoals uw relaties u zullen waarderen vanwege de bijzondere geschenken, waarderen onze klanten ons ook vanwege onze service en persoonlijke aanpak. Dit blijkt uit het gemiddelde rapportcijfer van een 9 dat onze klanten ons geven op onze verschillende webshops.

Certificering

Voor u is het ook geruststellend om te weten dat u risicoloos zaken met ons doet. Wij zijn in het bezit van een Webshop Keurmerk dat garandeert dat alles altijd netjes wordt afgehandeld. Ook hebben wij een vergunning voor het importeren van bieren en wijnen, een vergunning die slechts beperkt door de overheid wordt toegekend.


  • Deel deze pagina: