Onze bieren speciaal gebrouwen

Welkom bij De Geneughten, dé ultieme plek voor échte bierliefhebbers! Bij ons draait alles om heerlijke speciaalbieren die je smaakpapillen laten juichen. We zijn ontzettend enthousiast over ons vak, en dat merk je direct zodra je onze bieren proeft!

Onze brouwers zijn ware vakmensen die met passie en toewijding de meest bijzondere brouwsels creëren. Geen ingewikkelde toestanden, maar gewoon de beste ingrediënten en moderne technieken. En eerlijk gezegd, de smaken zijn gewoonweg fantastisch!

Je moet echt onze topper proberen, De Geneughten. Een echte must voor IPA liefhebbers. Of ga voor Dends Blond of De Zatte Aap, perfect blonde speciaalbieren voor een verfrissend moment, vooral op zonnige dagen. En voor de fijnproevers hebben we 'T Schoots Tripelke, gebaseerd op de geschiedenis van de pastorie in Someren-eind, een heerlijk brouwsel om rustig van te genieten. Voor de liefhebbers van een zachte honingzoetheid gecombineerd met een blond karakter hebben we ook het Kloothommel Honing Blond bier. Een verfijnd brouwsel dat een unieke smaakbeleving biedt.

Maar wacht, er is meer! Bij De Geneughten draait het niet alleen om het bier, maar ook om de gezelligheid en samenzijn. Onze knusse showroom voelt als een warme huiskamer waar je met vrienden of collega's kunt samenkomen. Hier proef je niet alleen bier, maar ervaar je ook de ontspannen sfeer die we koesteren.

En hier komt het gave deel! We bieden zelfs de mogelijkheid om een speciaal bier voor jou en je vrienden te ontwerpen. Ja, je leest het goed! Met je eigen label en unieke smaak. Een onvergetelijke brouwerijervaring die je voor altijd zal koesteren!

Dus waarom wachten? Kom gezellig langs bij De Geneughten voor een lekkers speciaalbier en een heerlijk kopje koffie. Proost op het leven en op heerlijk bier! ?

TIP!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over onze speciaalbieren.

Dends Blond   Schoots Tripelke

             D'ends Blond                        'T Schoots Tripelke

                 Lekkers van de Nieuwendijk                                        Gebrouwen met traditie en trots

De Zatte Aap        De Geneughten bier

             De Zatte Aap                         De Geneughten IPA

                          Beestachting Blond                                                            Echt bier des levens

Kloothommel Honing blond bier

             Kloothommel

                           Kapot lekker bier!


  • Deel deze pagina: